Zhruba před 9ti lety jsem začal pít kávu kvůli tehdejší práci v korporátu. Ta mi nechutnala. Tak jsem do ní sypal cukr, aby se dala pít…a tloustnul. Tak jsem nad tím začal přemýšlet, švagr mi připravil kávu, která chutnala i bez cukru, pořídil jsem testovací pražičku….a pražil jednu kávu za druhou a rozdával vzorky všude kolem sebe. :-D Někdy jsem fakt tu kávu neupražil ještě dobře. :-D Ale jak se říká, že trpělivost růže přináší, tak i já jsem se po stovkách pražení dostal na úroveň, kdy se káva začala prodávat a ten trend začal zrychlovat. Pak už to šlo velmi rychle - výpověď v korporádu a šipka do bazénu podnikání. :-D Pak přišel covid a jak smrtka nas chtěl sejmout, ale my se nedali a v podnikání pokračovali bez jakýchkoliv podpurných programů, jelikož jako začínající podnik jsme neměli pokles tržby, ale tržby jsme neměli, protože jsme neměli, kam jet s naší kávou. Tak jsme se vrhli na e-shop a řekli si…budem online pražírna…a jede to :-)